Продавець Інтернет-магазин "КанцМир" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
270 відгуків

Колекція Kite — 2021

Колекція Kite — 2021

Колекція Kite — 2021

Колекція Kite — це традиційна німецька якість, світові модні тренди, турбота про здоров'я дитини та екології планети.

Кожному — свій рюкзак Kite! В асортименті є моделі для будь-якого віку і на будь-який смак.

Серія Kite Kids — рюкзаки для самих маленьких

Дитячі рюкзаки в садок для малюків від 2 до 7 років. Зручні аксесуари і захоплюючі іграшки одночасно. Чарівні рюкзаки підходять і дошкільнятам і молодшим школярам в якості додаткового рюкзака для гуртків і секцій. Діти будуть у захваті від яскравих дизайнів!

Серія Kite Kids

Kite Education — для початкової школи

Ранці, які допомагають з дитинства зберегти ідеальну поставу. Німецькі ортопедичні рюкзаки, за якими «полюють» батьки першокласників зі всього світу. Каркасні, полукаркасные і м'які рюкзаки в широкому асортименті.

Kite Education

Kite Education Teens

Стильні дитячі ортопедичні рюкзаки для школи і прогулянок. В разючому вирі дизайнів кожен тінейджер знайде модель, яка буде бездоганно ілюструвати його індивідуальність. Оптимізоване простір для канцелярії і гаджетів. В подарунок до кожного рюкзаку Kite Education Teens — стильний брендовий бафф! Модні рюкзаки для старшокласників стануть чудовою прикрасою образу, подарують відчуття легкості і комфорту.

Всі шкільні моделі — ортопедичні. Запатентовані спинки Ergo Kids, Ergo Back, Ergo Teens, Air Comfort і інноваційна Anti Gravity System розроблені для школярів будь-якого віку: від першокласників до випускників.

Kite Education Teens

Kite City — рюкзаки для міста

Зручні повсякденні рюкзаки, які перетворюють вулиці міста на модний подіум стріт-стайл. Епатажні й стримані, класичні і зухвалі, компактні та місткі.

Kite City

Інновації Kite 2021

Лінійка Wonder Kite

Це наша гордість! VIP пропозицію для вимогливих клієнтів, який допоможе вам заощадити час і гроші, адже разом з крутим рюкзаком ви отримуєте комплект важливих аксесуарів.

 

Ексклюзивні капсульні набори для школи поєднують в собі всі три головних шкільних товару: рюкзак, пенал і сумку для взуття. Вони виконані в єдиному дизайні і бездоганно доповнюють один одного. Це згуртоване тріо неможливо розділити: всі моделі Wonder Kite продаються тільки комплектами.

Wonder Kite порадує розширеним функціоналом і унікальним дизайном. У кожного комплекту – свої «плюшки» та переваги: замок FIDLOCK, кріплення для пенниборда, суперміцна тканина «ріпстоп» та ін.

Лінійка Wonder Kite

Спинка AGS

Унікальна система AGS представлена в Україні ексклюзивно в наших рюкзаках. І вона переверне ваше уявлення про комфорт!

Працюючи за принципом автомобільної пневмопідвіски, система істотно знижує навантаження на плечі і спину. Під час ходьби рюкзак немов парить у вас за спиною, а його вміст відчувається на 25% легше.

Це те, чого так чекали школярі та їх батьки! Якщо ви хоч раз намагалися підняти шкільний рюкзак дитини, то не з чуток знаєте про те, який важкий тягар кожен день лягає на незміцнілі дитячі плечі. А тепер уявіть, що чверть ваги цієї ноші практично испарется.

Рюкзаки зі спинкою AGS найбільш дбайливо піклуються про комфорт та підтримці правильної постави.

Рюкзаки з LED-підсвічуванням

Ультрамодні рюкзаки з LED-елементами яскраво світяться і мерехтять в 3-х режимах. Неймовірно крутий декор, завдяки якому аксесуар сяє і піднімає настрій. Важлива особливість LED-моделей полягає в тому, що дитину добре видно в темний час доби, а це – ще один плюс у графі «безпека».

Рюкзаки з LED-підсвічуванням

Малюнки, які світяться в темряві

Спеціальне завдання, яке, подібно до фосфору, накопичує світло і виявляє його у темноті.

Рюкзаки які світяться в темряві

Рюкзаки з перероблених пластикових пляшок

Турбота про збереження природи і чистоту планети – важлива місія всього людства. Проблеми екології стосуються кожного. І ми не можемо залишитися осторонь. Новинка колекції Kite-2021 – рюкзаки з перероблених пластикових пляшок. Разом ми можемо допомогти нашого спільного дому, подбати про збереження світової флори і фауни. Адже один такий рюкзак очищає планету на 35 пляшок (рівно стільки потрібно для виготовлення 1 моделі).

Рюкзаки з перероблених матеріалів

Кишені для гаджетів містять м'які вставки, що захищає екран від подряпин. Для молодших школярів передбачені поля для запису персональних даних. Зручні іконки навігації підказують призначення кожного кишені.

Ідеальна організація внутрішнього простору

Нові ліцензії

Kite всегда заботится о том, чтобы аксессуары дарили радость. Благодаря удивительным дизайнам в самых крутых мировых лицензиях, любимые персонажи всегда рядом! Кроме действующего пакета лицензий (My Little Pony, Hello Kitty, Shimmer&Shine, Studio Pets, Hot Wheels, Transformers, DC, FC Juventus, Harry Potter, MTV), в этом году в нашей семье лицензиаров потрясающее пополнение!

Snoopy – сообразительный песик из легендарных комиксов и мультиков Peanuts. Этот персонаж покоряет своей непосредственностью и харизмой. Снупи настолько милый и веселый, что его любят и дети, и взрослые.

NASA – акроним, известный в каждом уголке планеты. Мы всегда с замиранием сердца наблюдаем за космическими миссиями НАСА, а сегодня можем прикоснуться к легенде, примерив стильные лицензионные аксессуары из новой коллекции Kite.

Ортопеды рекомендуют Kite!

Вся линейка Wonder Kite и модели KITE 501, 531, 555, 700, 706, 720 одобрены и сертифицированы немецким институтом здоровья и эргономики IGR.

Kite создает не только безупречные рюкзаки для всей семьи, но и невероятную канцелярию! Выбирайте свои любимые модели и наполняйте их школьными принадлежностями в ярких эмоциональных дизайнах.

Ортопеди рекомендують Kite!

KITE — першокласні рюкзаки!

Інші статті
  • Kite Textile 2021
    Kite Textile 2021
    Колекція 2021
    Kite Textile 2021
  • Торгова марка Havit
    Торгова марка Havit
    Під торгівельну маркою Havit випускається більше 300 видів товарів: комп'ютерні миші, клавіатури, навушники, мультимедійна акустика, веб-камери, ігрові маніпулятори та безліч інших. Виробництво розташоване в м Гуанчжоу, Китай.
    Торгова марка Havit

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner